Εισαγωγή

O ιστότοπος afoitheoharakou.gr (στο εξής χάριν συντομίας ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ), δημιουργήθηκε και λειτουργεί από την εταιρεία με την επωνυμία ΑΦΟΙ ΘΕΟΧΑΡΑΚΟΥ Ο.Ε. (στο εξής χάριν συντομίας η ΕΤΑΙΡΕΙΑ) και διακριτικό τίτλο ΤΕΧΝΟΜΗΧΑΝΟΥΡΓΙΚΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, διεύθυνση ΑΜΥΚΛΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, 6ο χλμ Εθνικής Οδού Σπάρτης-Γυθείου, τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης 273 10 44 004 και e-mail επικοινωνίας texnomixanourgiki@gmail.com.

Γενικοί Όροι

Η επίσκεψη σε αυτό τον ιστότοπο ή η χρήση υλικού από αυτόν, συνεπάγεται και αποδοχή των όρων του. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν επιτρέπεται η χρήση του ιστοτόπου χωρίς την αποδοχή των όρων του. Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους αυτούς τότε οφείλετε να μην χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο.

Πνευματική Ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοτόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας μας, με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Περιορισμός Ευθύνης

Η εταιρεία μας έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο, ενδέχεται να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης). Η Εταιρεία δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών ή την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης, δήλωσης ή άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα ιστότοπο. 

Τροποποίηση Όρων

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους. 

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping